9 Asiaa, Jotka Saavutat Opiskellessa Ulkomailla

asiaa jotka saavutat opiskellessa ulkomailla

Ulkomailla opiskelu tai työskentely on mahdollisuus, joka pitää käyttää. Ohessa joitain hyödyllisiä taitoja ja asioita, joita opit ollessasi ulkomailla:

  1. Itsenäisyys. Opit olemaan itsenäinen ja näe mitä voit tehdä ja saavuttaa itsenäisesti.
  2. Itsevarmuus. Jättäessäsi tutut piirit taaksesi voi olla aluksi pelottavaa, mutta pian huomaat, että selviät asioista myös yksin ja tunnet itsesi voittamattomaksi.
  3. Kieli. Syventyessäsi toiseen kulttuuriin, olet ihanteellisessa tilanteessa oppiaksesi paikallisen kielen tai parantaaksesi jo olemassa olevaa kielitaitoasi.
  4. Sopeutumiskyky. Sopeutuminen toisen maan kulttuuriin, tapoihin ja etiketteihin on yksi mielenkiintoisimmista asioista asuessasi ulkomailla.
  5. Saavuta maailmanlaajuinen perspektiivi. Opiskelu uudessa maassa ja eri yliopistossa saattaa antaa myös uusia tapoja miettiä opiskeltavaasi aihetta.
  6. Ystäviä. Tapaa mielenkiintoisia uusia ihmisiä ja kehitä kansainvälistä sosiaalielämääsi. Kuka tietää mitä yhteistä teiltä löytyy?
  7. Paremmat työllistymismahdollisuudet. Erotu vastavalmistuneiden joukosta – kansainväliset järjestöt haluavat vastavalmistuneita, joilla on kokemusta ulkomailla elämisestä tai työskentelemisestä.
  8. Ongelmanratkaisutaidot. Mikäli löydät tiesi uudessa kaupungissa tai avaat pankkitilin joka päivä löytyy joku uusi haaste voitettavaksi.
  9. Mahdollisuusmatkustaa. Jotakin täysin erilaista ja samalla unohtumaton kokemus. Et koskaan tule kokemaan samanlaista kokemusta elämässäsi.

 

Study More Languages auttaa löytämään sinulle parhaan kurssikohteen, oikean majoituksen ja ohjelman, jotta saat kaiken irti kielikurssistasi.

 

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisäinformaatiota ja aloita elämäsi paras kokemus!

SML Tiimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *